Akdeniz diyetinin özünü basittir: Bu menüden kaldırmak için, veya rafine karbonhidratlar kırmızı et tüketimini en aza indirmek ve endüstriyel ölçekli ürünlerde işlenmiş gereklidir. Vurgu tam teşekküllü proteinler, sağlıklı yağlar, tahıl ve meyveler üzerinde. Bu ağırlık normal tutacak ve aynı zamanda sağlıklı kalp ve kan damarları tutmak.
Akdeniz 'in gıda gelenekleri şunlardır:
Bitkisel gıda kaynakları.
Menü tahıl Groats içinde bolluk.
Belirli bir sezon maç gıdalar yemek.
Hizmet vermeden önce minimal işlem geçirmiş gıda ürünleri.
Yağ ana kaynağı olarak zeytinyağı.
Süt ürünlerinin bolluk.
% 25 ila 35% gün yağların tüketimi.
Et ana kaynağı olarak balık ve kümes hayvanları zorunlu kullanımı.
Masada kırmızı et-ayda 2 kez.
Haftada-4 ' den fazla yumurta.
Şarap içme (1-2 gözlük).
Akdeniz diyeti bir ay için fazla kilo 3-5 kg kurtulabilirsiniz. Bu tür hacimlerin kaybı, herhangi bir diyet gözlemlerken çok önemli olan sağlık, zarar vermeyecek.
Akdeniz diyet kuralları
Akdeniz diyet kuralları
Diyet aşağıdaki kuralları varsayar:
İstisna olmaksızın tüm salatalar için giyinme-zeytin yağı.
Şarap sadece kırmızı (kuru veya kuru) sarhoş olabilir.
Ürün ham formda yenebilir ise, ısı tedavisine tabi değildir.
Olası pişirme seçenekleri: buharda, pişirme, pişirme, stewing. Fry gıdalar tavsiye edilmez.
Bu kabuğu çıkarılmış tane kısa süre içinde kaynatmak için, onlar ön ıslatılmış.
Yasağı altında: Fast Food, tatlılar, yarı mamul ürünler.
Son yemek-gece dinlenmeden 4 saat önce.
Tuz minimal miktarlarda kullanılır. Eğer yemekleri kekik, sarımsak, fesleğen, kekik ekleyebilirsiniz.
Şeker Stevia veya bal değiştirilmesi gerekir.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Nasıl sağ menü yapmak için?
Nasıl sağ menü yapmak
Günlük diyetini düzgün formüle etmek için şu yönergeleri izlemeniz gerekir:
Yapraklı sebzeler-100 g, diğer sebzeler-50 g.
Patates-100 g.
Baklagiller-100 g.
Fındık-30 g.
Meyve: bir muz, turuncu ve elma. 30 g üzüm veya 200 g karpuz/kavun almak için seçin.
60 g balık veya günde malozhirnogo et.
Kadar 60 g kabuğu çıkarılmış tane (pirinç veya makarna), 30 gr peynir.
Günde bir bardak süt ya da yoğurt, 30 gr peynir.
Bir yumurta.
125 ml kuru kırmızı şarap.
Akdeniz 'in gıda gelenekleri şunlardır:
Bitkisel gıda kaynakları.
Menü tahıl Groats içinde bolluk.
Belirli bir sezon maç gıdalar yemek.
Hizmet vermeden önce minimal işlem geçirmiş gıda ürünleri.
Yağ ana kaynağı olarak zeytinyağı.
Süt ürünlerinin bolluk.
% 25 ila 35% gün yağların tüketimi.
Et ana kaynağı olarak balık ve kümes hayvanları zorunlu kullanımı.
Masada kırmızı et-ayda 2 kez.
Haftada-4 ' den fazla yumurta.
Şarap içme (1-2 gözlük).
Akdeniz diyeti bir ay için fazla kilo 3-5 kg kurtulabilirsiniz. Bu tür hacimlerin kaybı, herhangi bir diyet gözlemlerken çok önemli olan sağlık, zarar vermeyecek.
Akdeniz diyet kuralları
Akdeniz diyet kuralları
Diyet aşağıdaki kuralları varsayar:
İstisna olmaksızın tüm salatalar için giyinme-zeytin yağı.
Şarap sadece kırmızı (kuru veya kuru) sarhoş olabilir.
Ürün ham formda yenebilir ise, ısı tedavisine tabi değildir.
Olası pişirme seçenekleri: buharda, pişirme, pişirme, stewing. Fry gıdalar tavsiye edilmez.
Bu kabuğu çıkarılmış tane kısa süre içinde kaynatmak için, onlar ön ıslatılmış.
Yasağı altında: Fast Food, tatlılar, yarı mamul ürünler.
Son yemek-gece dinlenmeden 4 saat önce.
Tuz minimal miktarlarda kullanılır. Eğer yemekleri kekik, sarımsak, fesleğen, kekik ekleyebilirsiniz.
Şeker Stevia veya bal değiştirilmesi gerekir.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Nasıl sağ menü yapmak için?
Nasıl sağ menü yapmak
Günlük diyetini düzgün formüle etmek için şu yönergeleri izlemeniz gerekir:
Yapraklı sebzeler-100 g, diğer sebzeler-50 g.
Patates-100 g.
Baklagiller-100 g.
Fındık-30 g.
Meyve: bir muz, turuncu ve elma. 30 g üzüm veya 200 g karpuz/kavun almak için seçin.
60 g balık veya günde malozhirnogo et.
Kadar 60 g kabuğu çıkarılmış tane (pirinç veya makarna), 30 gr peynir.
Günde bir bardak süt ya da yoğurt, 30 gr peynir.
Bir yumurta.
125 ml kuru kırmızı şarap.
Yorumlar
Yorum Gönder